Η ιστοσελίδα μας ylika-ammobolis.gr χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 2048-bit, εξασφαλίζοντας ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές και διασφαλίζοντας τα προσωπικά δεδομένα(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) που μοιράζεται ο χρήστης με την Pytheas Group για αγορά προϊόντων από τυχόν κακόβουλες απόπειρες υποκλοπής ή αλλοίωσης.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

Στην περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα ο χρήστης μεταφέρεται στο ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας (Eurobank), O ιστότοπος αυτός είναι ασφαλής και επίσης καλύπτεται από πιστοποιητικό SSL, κάτι το οποίο ο χρήστης οφείλει να ελέγχει στην πάνω αριστερή πλευρά του browser, μπροστά από τη διεύθυνση URL (εμφάνιση πράσινης ένδειξης με λουκέτο). Τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή prepaid κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί δεν μας γνωστοποιούνται και δεν τηρούνται στην εταιρία μας.